Altay Beşiktaş Maçı / Tefiq82rrf8mim : Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla .

Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Sözde izmirli olan beşiktaşlılara söylüyoruz, .

Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Rv18jei5k0jaim
Rv18jei5k0jaim from img.gazetevatan.com
Büyük altay'ımızın bu cuma günü saat 20:00'de izmir'de beşiktaş'la karşılaşacağı maçtır. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Bu sayfadaki veriler altay baz alınarak yayınlanmıştır. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Sözde izmirli olan beşiktaşlılara söylüyoruz, . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus .

Sözde izmirli olan beşiktaşlılara söylüyoruz, .

Sözde izmirli olan beşiktaşlılara söylüyoruz, . Büyük altay'ımızın bu cuma günü saat 20:00'de izmir'de beşiktaş'la karşılaşacağı maçtır. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Bu sayfadaki veriler altay baz alınarak yayınlanmıştır. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla .

Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Büyük altay'ımızın bu cuma günü saat 20:00'de izmir'de beşiktaş'la karşılaşacağı maçtır. Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Bu sayfadaki veriler altay baz alınarak yayınlanmıştır. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi.

Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Ciao9o27e7dn3m
Ciao9o27e7dn3m from pbs.twimg.com
Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Büyük altay'ımızın bu cuma günü saat 20:00'de izmir'de beşiktaş'la karşılaşacağı maçtır. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Sözde izmirli olan beşiktaşlılara söylüyoruz, . Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi.

Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus .

Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Bu sayfadaki veriler altay baz alınarak yayınlanmıştır. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Sözde izmirli olan beşiktaşlılara söylüyoruz, . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Büyük altay'ımızın bu cuma günü saat 20:00'de izmir'de beşiktaş'la karşılaşacağı maçtır. Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla .

Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Bu sayfadaki veriler altay baz alınarak yayınlanmıştır. Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu .

Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. N1mliujvrj 1mm
N1mliujvrj 1mm from cdn.sporx.com
Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Büyük altay'ımızın bu cuma günü saat 20:00'de izmir'de beşiktaş'la karşılaşacağı maçtır. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Sözde izmirli olan beşiktaşlılara söylüyoruz, . Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla . Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu .

Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti.

Bu sayfadaki veriler altay baz alınarak yayınlanmıştır. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Sözde izmirli olan beşiktaşlılara söylüyoruz, . Büyük altay'ımızın bu cuma günü saat 20:00'de izmir'de beşiktaş'la karşılaşacağı maçtır. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla .

Altay Beşiktaş Maçı / Tefiq82rrf8mim : Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten ev sahibi altay maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, konuk ekip beşiktaş ise 14 puanla .. Sözde izmirli olan beşiktaşlılara söylüyoruz, . Altay ve beşiktaş, karşı karşıya geleceği spor toto süper lig maçı, i̇zmir'da, bornova aziz kocaoğlu . Büyük altay'ımızın bu cuma günü saat 20:00'de izmir'de beşiktaş'la karşılaşacağı maçtır. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti.